LUISTEREN IS MEER DAN WACHTEN TOT DE ANDER IS UITGESPROKEN!

DE NATUUR SPREEKT ZONDER WOORDEN, VOL VERWONDERING LUISTER IK.

GELOVEN UIT JEZELF IS NIET MOEILIJK - HET IS ONMOGELIJK.

TALENTEN KRIJGEN WE VAN GOD. KARAKTER MOETEN WE ZELF ONTWIKKELEN.

VROEG OF LAAT. SOMS IS DAT VROEGER, ANDERS IS HET LATER.

GOD, U KUNT VRAGEN WAT U WILT EN HOE U HET DAN OPLOST, DAT IS DAN AAN U.

DE STRIJD VAN EEN CHRISTEN: EEN CHRISTEN IS NIET ZO AGRESSIEF, MAAR DE TEGENSTANDER BLIJFT VECHTEN.

GA NIET OP REIS ZONDER GOD, MAAR WACHT TOT JE WEET WAAR JE HEEN MOET.

GELOOF JE DE BIJBEL VAN KAFT TOT KAFT - OF STEL JE JE EIGEN ASSORTIMENT SAMEN?

SOMMIGE DINGEN ZIJN BEST MOEILIJK TE GELOVEN.

Bent u al op vakantie geweest? Of heeft u het nog in het vooruitzicht? Het kan ook zijn dat u geen vakantie heeft of dat u thuis blijft. Hoe het ook zij, een poosje op een andere plek verlegt de horizon, verandert het uitzicht, prikkelt het lijf en vernieuwt de inspiratie.

Met het schaamrood op de kaken - of zou de kleur komen door de Afrikaanse zon - moet ik even iets rectificeren… Nou, misschien is het eerlijker als ik zeg dat ik hartstikke hypocriet ben. Laat ik even bij het begin beginnen.

Een kattebelletje over kattenbelletjes. Volgens het Taaladvies wordt kattebelletje zonder 'n' geschreven in de betekenis van een 'klein, haastig geschreven briefje'. En in de betekenis van 'belletje van een kat' wordt het geschreven met een 'n'. In dit geval staat de 'n' tussen haakjes, omdat beide geldt. Het is namelijk een kattebelletje over katte(n)belletjes.

Hihi… kijk dan even! Zo schattig. Wat een donkere oogjes. Oh en zie dan die oortjes. En wat een mooi neusje. Ook natuurlijk nog even teentjes tellen. Eén, twee, drie en nog een paar teentjes… alles is zo klein, maar het zit er allemaal op en aan.